Dia 19 de juny a les 20'00 hores a la Casa de la Cultura

 El termini d'inscripció serà del 16 de juny fins el 20 de juliol.

 

Serà el proper divendres dia 19 de juny a les 19,30 hores al Saló de Plenaris.

Diverses subvencions i la col·laboració municipal han  fet possible estes contractacions.

 

A partir de l'any 1973, cada 5 de juny tots els habitants de la terra tenim un dia per celebrar...

 

La piscina municipal de Bellreguard obri el dia 13 de juny

 

Prop de 300 alumnes del col·legi Gregori Mayans de Bellreguard han tingut les mans en la massa durant la setmana del pa en el centre. El pastisser d'Oliva Pepe Cotaina ha sigut l'encarregat d'explicar als alumnes més xicotets fins als majors els rudiments i secrets per a l'elaboració de l'aliment més consumit a Espanya. Coatina assegura que l'objectiu d'aquest macrotaller pel qual han passat pràcticament tots els alumnes de Bellreguard té com a objectiu “informar als futurs consumidors i donar les claus per a distingir entre un pa tradicional realitzat amb llevats naturals i l'industrial, present en la majoria de grans superfícies i cadenes de pastisseria”.

Álbum de fotos dels tallers de pa

 

 

 

 

 Serà a Condemios de Arriba ( Guadalajara ) del 20 al 30 de juliol.

 dinar acomiadament curs epa 2015

Dinar d'acomiadament del curs de 1r Cicle amb l'assistència de l'Alcalde Joan Marco i del Regidor d'Educació Jaume Borràs.

 Corresponents a la temporada d'estiu de 2015.

 

 Els passat 13 de juny en el Saló de Plenaris de la Casa de Cultura.

Sobre els tributs de l'impost de bens immobles urbans, guals permanents i recollida de fem de la plajta.

 L'Ajuntament de Bellreguard ha rebut de l'Obra Social de La Caixa la quantitat de 5.000€ per a ajudes socials.

 

 A partir del 5 de juny a la Casa de Cultura

Si tens més de 65 anys ja pots apuntar-te als viatges del Imserso per a aquesta temporada. La sol·licitud la pots presentar a Serveis Socials Dilluns i dimecres de 9 a 14 hores i el termini d'inscripció finalitza el dia 5 de juny. Poden optar als viatges, els Pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions; Pensionistes de viduïtat del Sistema Públic de Pensions, l'edat siga igual o superior a 55 anys; Altres pensionistes del Sistema Públic de Pensions i perceptors de prestacions o subsidis per desocupació, en ambdós casos amb 60 anys complits. Poden ser beneficiaris del programa junt amb el sol·licitant els cònjuges i el familiar a càrrec amb discapacitat igual o superior al 45% que forme part de la unitat familiar.

Enllaç a la web del IMSERSO

 

Hem de felicitar a un jove bellreguardí. Es tracta de Joan Climent, un xiquet del col.legi Gregori Mayans, que ha estat guanyador del primer premi en la seua categoria en la Comunitat Valenciana en el concurs de narrativa en valencià Sambori. Dimecres i dijous' és el títol del text premiat.

 

El Jurat internacional de la Fundació per a l'Educació Ambiental ha atorgat a Bellreguard el distintiu de la bandera blava de les platges netes d'Europa que lluirà aquest estiu com a reconeixement a l'esforç per mantenir neta la platja i amb serveis cada vegada més nombrosos. La bandera blava és un distintiu amb molta credibilitat, per tant no és gens fàcil obtenir-la. Dues platges de la Comunitat les han perdut aquest any i tres aspiraven a ella per primera vegada i s'han quedat sense.

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès