Tots els xiquets que presentaren sol·licitud de plaça per a l'escoleta infantil estan admesos. Si vares presentar sol·licitud per al teu fill o filla, ara s'obri el període de matrícula que serà des del 18 de maig fins al 05 de juny. El decret d'admesos està exposat al tauler d'anuncis de l'ajuntament. Els impresos de matrícula, es podran recollir en el registre d'entrada de l'ajuntament (planta baixa)

 

Dimecres dia 20 de maig hi ha una interessant xerrada per als majors o per a persones que tenen al seu carreg persones majors. Serà a les 18 hores al saló de plenaris. El títol de la xerrada és Nutrició per als majors.

 

El Jurat internacional de la Fundació per a l'Educació Ambiental ha atorgat a Bellreguard el distintiu de la bandera blava de les platges netes d'Europa que lluirà aquest estiu com a reconeixement a l'esforç per mantenir neta la platja i amb serveis cada vegada més nombrosos. La bandera blava és un distintiu amb molta credibilitat, per tant no és gens fàcil obtenir-la. Dues platges de la Comunitat les han perdut aquest any i tres aspiraven a ella per primera vegada i s'han quedat sense.

 

Prop de 300 alumnes del col·legi Gregori Mayans de Bellreguard han tingut les mans en la massa durant la setmana del pa en el centre. El pastisser d'Oliva Pepe Cotaina ha sigut l'encarregat d'explicar als alumnes més xicotets fins als majors els rudiments i secrets per a l'elaboració de l'aliment més consumit a Espanya. Coatina assegura que l'objectiu d'aquest macrotaller pel qual han passat pràcticament tots els alumnes de Bellreguard té com a objectiu “informar als futurs consumidors i donar les claus per a distingir entre un pa tradicional realitzat amb llevats naturals i l'industrial, present en la majoria de grans superfícies i cadenes de pastisseria”.

Álbum de fotos dels tallers de pa

 

Si tens més de 65 anys ja pots apuntar-te als viatges del Imserso per a aquesta temporada. La sol·licitud la pots presentar a Serveis Socials Dilluns i dimecres de 9 a 14 hores i el termini d'inscripció finalitza el dia 5 de juny. Poden optar als viatges, els Pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions; Pensionistes de viduïtat del Sistema Públic de Pensions, l'edat siga igual o superior a 55 anys; Altres pensionistes del Sistema Públic de Pensions i perceptors de prestacions o subsidis per desocupació, en ambdós casos amb 60 anys complits. Poden ser beneficiaris del programa junt amb el sol·licitant els cònjuges i el familiar a càrrec amb discapacitat igual o superior al 45% que forme part de la unitat familiar.

Enllaç a la web del IMSERSO

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el termini de presentació de so.llicitud per a ser jutge de pau suplent de Bellreguard. Les instàncies es poden presentar fins al 28 de maig.

Descarrega ací la instància

 

Us informem que la Direcció General de tràfic ha senyalitzat la prohibició de girar a l'esquerra en l'encreuament de la cooperativa a l'entrada del poble des de l'N-332. La mesura s'ha pres perquè en aquest punt s'han produït molts accidents en els últims mesos

 

S'ha obert el període de matrícula per a les proves lliures destinades a l'obtenció del títol de graduat de secundària. Gestió i tramitació telemàtica al següent enllaç. Important: una vegada complimentada i enviada telemàticament la matrícula, cal imprimir-la i presentar-la en un registre oficial; per exemple l'Ajuntament de Bellreguard. Davant qualsevol dubte vine a l'escola d'adults

Fes clic ací per matricular-te

 

Les capitanies mora i cristiana de Bellreguard 2015 ja han estat presentades a tot el poble. Són Guerrers de Sotaia i Isitu. Dissabte es celebrà la presentació de càrregs en un saló d'actes de la Casa de Cultura ple de gom gom.

Àlbum de fotos de la presentació de càrrecs

 

Lluís el Sifoner presenta divendres el seu últim disc a Bellreguard i fou rebut per l'alcalde, Jaume Ascó, i la regidora de Cultura, Eva Maria Martínez. El Sifoner torna a la càrrega amb ‘Cançons al riurau’, un projecte gravat a La Nucia, amb l’acompanyament de la Banda del mateix poble. Les cançons barregen poesia d’autors com Vicent Andrés Estellés o Maria Ibars, amb els textos més coneguts de les cançons tradicionals dedicades al riurau, la pansa i els treballs del segle XX. En les lletres, totes emocionants, hi ha sentiments, poesia pura, descripcions excelses, picardia, amistat, bon humor, amor, ironia, erotisme,alegria… . La portada del disc ha estat a càrrec d’un dels grans dibuixants de l’actualitat: Antonio Forges. La presentació estigué a carreg de Joan Antoni Torres, qui va fer un repàs a la història del comerç de la pansa a Bellreguard.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ja ha iniciat la instal·lació de llum LED al camp de Futbol. Aquesta infraestructura és possible gràcies al conveni subscrit entre el president provincial Alfonso Rus i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, i suposa la substitució dels punts de llum dels focus del camp de futbol i per a la col·locació de lluminàries led. Segons apuntà Ascó, "Bellreguard obtindrà un estalvi d'un 60% en el consum de la llum. Concretament, s'han realitzat uns estudis per a obtenir la llum adequada en cada focus, i cadascun tindrà un estalvi d'un 60%”, explicà. D'altra banda, l'alcalde indicà que aqueix estalvi serà molt important per a les arques municipals, ja que “suposarà una reducció de la despesa i majors ingressos, que es destinaran a realitzar més tasques de manteniment.

Si tens el cotxe o la casa inscrits a Bellreguard, saps que fins al dia 14 d'abril del 2015 es podran pagar en període voluntari els tributs corresponents a la Taxa de recollida de fem al poble 2015 o bé l'Impost de vehicles de Tracció Mecànica 2015.


 

L'Ajuntament presenta el projecte per a la construcció de la Casa de la Música de Bellreguard. La música és el tema central del BIM de gener junt amb els actes del 175 aniversari de l'Agrupació Artístic Musical

Veure el BIM complet

La Federació de Municipis i Províncies alerta de l'arribada als conters de correu electrònic d'un mail fraudulent que va a nom de la Tresoreria de la Seguretat Social. Si rebs un correu d'aquest mail (sede@seg-social.gob.es) demanant el pagament d'uns diners i amb l'amenaça de anul·lar la prestació assistencial als hospitals, tira'l a la paperera sense obrir l'arxiu adjunt. L'objectiu d'aquest mail és demanar diners, infectar l'ordinador amb un troyano que furta informació sensible de l'ordinador personal i posteriorment demanar diners per tornar la informació robada. La Federació de Municipis recomana que denuncies a la Policia Nacional els fets si has rebut aquest mail.

El plenari de l'Ajuntament de Bellreguard hi ha aprovat en la seva última sessió una moció per la qual tots els documents oficials que s'emeten al poble al llarg de 2015 porten el logotip dels 175 anys de vida de l'Agrupació Artístico-musical de Bellreguard. La proposta fou presentada pel grup del Partit Popular i secundada pels grups polítics socialista i nacionalista. La regidora de Cultura, Eva María Martínez, assegurà que el suport de l'Ajuntament cap a aquesta efemèrides és 'total' per la importància de la data.


El Partit Popular de Bellreguard va presentar en el plenari celebrat en la nit del dijous els pressupostos municipals de l'Ajuntament per a l'any que ve. Però els comptes prevists pel govern municipal no eixiran avant perquè els dos partits de l'oposició van votar en contra. La portaveu del Bloc, Alicia Boigues, va argumentar la justificació del vot en contra, mentres que els socialistes no van intervindre i només van procedir a emetre el seu vot negatiu. Esta situació obliga l'executiu local a continuar treballant amb els pressupostos prorrogats de 2014 perquè els veïns "puguen continuar disfrutant dels servicis municipales", va indicar l'alcalde, Jaume Ascó.

 

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha iniciat des de fa uns dies la remodelació del Centre de Salud de la platja tant en l'exterior com a l'interior de l'edifici. Segons explicà la regidora d'Urbanisme, Marola Marco, a l'exterior està realitzant-se la reparació de les façanes, mentre que a l'interior les obres estan dissenyades per adaptar l'espai a la nova normativa de la Conselleria de Sanitat.

 

La Setmana del Jubilat i el pensionista de Bellreguard conclogué dissabte amb l'actuació de Antologia de Sarsuela per la Coral de Bellreguard. Ha estat una setmana amb tot un seguit d'actes. El Regidor de Polítiques Social Llorenç Millet indicà que amb aquesta celebració "es vol fer un homenatge a les persones majors del nostre poble: homes i dones que representen l’esforç, l'esperit lluitador,l’experiència de vida i són uns dels pilars bàsics de la nostra societat, i més en temps de crisi com els actuals". En aquest sentit, explicà que la Regidoria de Polítiques Socials té el clar l'objectiu de vetlar del benestar de tot ells"

Álbum de fotos de la setmana del jubilat

 

La convocatòria solidaria del bàsquet de Bellreguard i l'Ajuntament per al partit benèfic celebrat la setmana passada tingué una gran acollida. En total s'arreplegaren 150 quilos de menjar com arròs, oli, farina i llegums

 

La platja de Bellreguard fou escollida aquest any per a la presentació de la campanya de neteja de platges de la província de València. La neteja de les platges és una activitat depenent de Diputació de València. A l'acte assistiren autoritats municipals i el diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix.

 

La XVI Marxa en Bici de Bellreguard que es celebrà el diumenge fou un èxit de participació. El bon temps registrat al llarg del Pont de maig fou important perquè la afluència de veïns s'incrementara. 

Àlbum de fotos de la XVI Marxa en Bici

 

L'equip aleví mixt del bàsquet de Bellreguard ha acabat la segona fase de lliga primer del seu grup i es classifica per a les semifinals. Més enllà dels resultats, que en aquestes edats és el de menys , cal destacar tot el que estan gaudint i els grans moments que passen. Enhorabona¡

 

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha instal.lat tanques protectores per separar la calçada de la vorera en zones sensibles com l'eixida del col.legi Gregori Mayans i la Sala multi usos.

 

La Setmana Santa de Bellreguard ha destacat aquest any per la important participació de veins en actes com el Diumenge de Rams i les processons més multitudinàries. Consulta en aquest enllaç l'àlbum de fotografies.

 

La conselleria d' Educació ha concedit quatre Premis a l'Excel·lència Acadèmica als centres de Bellreguard. Tres són alumnes de l'any passat del Col·legi Gregori Mayans, Clara Llacer Garcia, Yurena Pellicer Pastor i Paula Soler Mari. I una alumna de l'Ies Joan Fuster: Gemma Guillem Arlandis. Familiars i autoritats acompanyaren ahir a les alumnes a rebre el Premi de Rendiment Acadèmic a València.

La Caixa, a través de l'Obra Social ha concedit a l'Ajuntament de Bellreguard una subvenció per la compra de material escolar i llibres per als xiquets de famílies del municipi que es troben en situació de greu necessitat. La destinació final de la subvenció s'ha acordat entre l'Ajuntament, el Centre Escolar i el grup de Caritas local, qui, per la tasca que fan, també tenen coneixement de la situació per la qual estan passant algunes famílies. Cal dir, que la col.laboració entre l'Ajuntament de Bellreguard i l'Obra Social de La Caixa ja fa alguns anys que ve donant-se, i a través d'ella s'ha fet front a despeses imprescindibles de menors, els pares de qui, per diverses raons, no se n'han pogut fer càrrec. Ja s'ha entregat un taló a l'escola per despeses de llibres, materials escolars i menjador de 1.256,31€

 

La festa de Moros i Cristians de Bellreguard va ser declarada ahir Bé Immaterial de Rellevància local en el plenari ordinari de Bellreguard. La regidora de Festes, Marola Marco, va ser l'encarregada d'introduir el punt de l'ordre del dia i va explicar que aquesta aprovació no és més que una baula per a aconseguir que la festa siga nomenada Bé d'Interès Turístic Nacional, un procés que s'obri ara i que "pot tardar molt a arribar". Marco també va demanar als grups de l'oposició que votaren a favor de la proposta perquè considera important la unanimitat de cara a aconseguir un reconeixement en l'àmbit autonòmic o nacional. La proposta va ser aprovada finalment amb tots els vots de la Corporació a favor.

Si eres de Bellreguard pots sentir-te orgullós de la teua banda de música. Es una de les més antigues de la Comunitat i en 2015 celebra el seu 175 aniversari. Ací tens un resum del que digueren en la presentació dels actes l'alcalde, Jaume Ascó, el president de l'Agrupació, Miquel Escrivà i l'historiador Juan Antonio Cremades. El vídeo correspón al primer concert de l'aniversari.

 

Bellreguard baixa l'IBI per a compensar la revisió cadastral El ple de l'Ajuntament de Bellreguard va aprovar en la seua sessió ordinària de setembre una baixada de la contribució urbana de 2015 per a compensar així la pujada de valor cadastral. En concret, la baixada, aprovada amb els vots a favor del PP i l'abstenció del PSPV, és del -0,73% respecte a la baremació actual. L'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, va indicar que la mesura ha sigut adoptada perquè els veïns no es troben amb un increment de la pressió fiscal l'any que ve. I és que la revisió del valor cadastral dels béns immobles ha establit un increment del 10% en el preu estimat de les vivendes, la qual cosa incrementaria la contribució urbana de no haver-se abaixat el coeficient. 

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

 

Els escolars de Bellregurard ja han començat a 'supervitaminitzar-se i mineralitzar-se' amb la campanya del suc de taronja que s'organitza al centre educatiu del poble.

Fes clic ací per veure més fotos

 

Escolars de Bellreguard s'empaparen de cultura i artesania en la visita a l'exposició de ceràmica i pintura de Lolita Dehusa i Isabel San Miguel a l'ajuntament.

La confraria del Sant Sepulcre de Bellreguard participà  al VIII encontre de Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana que en aquesta edició es celebra a Gandia. . L'acte principal fou dissabte 21 amb una desfilada de bandes i una processó de les confraries pel centre de Gandia.

La programació de la Setmana de la Dona de Bellreguard inclogué un viatje a El Provencio, on les dones gaudiren de moments d'agermanament amb els veïns del poble de la Manxa. Queda un acte més i será diumenge 15, amb Ia Marxa solidaria a peu. Tots els actes estàn organitzats per l'Associació de Dones de Bellreguard.

Album de fotos de la visita