L'exercici escolar que comença ara a setembre és molt important per al Bàsquet Bellreguard perquè, segons el seu coordinador Felip Aparisi, 2014 "és un any de consolidació". En l'actualitat a Bellreguard hi ha cinc grups federats en la Comunitat Valenciana en la categoria Preferent, encara que potser augmenten al llarg del mes de setembre si creix el nombre d'inscrits. Els interessats ho poden fer a les vesprades a la pista de bàsquet del poble, al poliesportiu. Tots els dies hi ha entrenament de 17.30 hores fins a les 21 i només s'ha de preguntar per Felip o qualsevol dels monitors. Una vegada et poses en contacte amb ells et diran els dies de entrenament del teu grup.

 

 

Ja està oberta la inscripció en el torneig de pàdel que tindrà lloc a Punt de Pàdel des de l'1 de setembre fins al 14. Les inscripcions al torneig Festes 2014 es poden realitzar en el telèfon que apareix al cartell o  directament a Punt de Pàdel. Hi ha tota classe de categories. No tens excusa. Inscriu-te¡

Encara que potser estigues de vacances, és moment de manifestar la teua repulsa per l'escalada de mort que estan patint milers de famílies a la franja de Gaza. El govern d'Israel ha représ els atacs a la població i la xifra de gent innocent morta no para de créixer. Per això, l'Ajuntament de Bellreguard convoca per demà una concentració a les 21 hores al passeig marítim enfront de la Creu Roja. 

 

El director general d'Energia de la Generalitat Valenciana, Antonio Cejalvo, el director general de Gas Natural Cegas, Roberto Cambra, i l'alcalde de Bellreguard, Jaume Ascó, van presidir hui l'acte institucional d'obertura de clau que simbolitza l'arribada del subministrament de gas natural a la localitat. Ja hi ha 60 cases que estàn utilitzant el gas canalitzat i la xarxa está ampliant se a altres dos zones del poble. L'alcalde Jaume Ascó, demanà disculpes per les molesties que puguen causar les obres i afegí que ja s'ha fet una part del poble "i ara ha entrat un altre projecte de cegas que agafa una altra part del poble. La idea és que continue fent se d'una manera paulatina".  

Dijous 7 d'agost hi ha ruta de picaeta a la Platja de Bellreguard. Als establiments adherits a la iniciativa: Bar Alvarito, Bar Las Delicias, Café del marino, San Marino, Geladeria Niza, Ca Salvador, Los Intocables, Mitja Lluna.

 

El nou retor de Bellreguard, Vicente Salvador Soler Soler, va ser rebut el passat divendres pels feligresos i la Corporació municipal en l'església de Sant Miquel Arcàngel, la parròquia que aquest veí d'Albaida encapçalarà a partir d'ara. Vicente Salvador Soler va ser nomenat pàrroc de Bellreguard el passat 9 de juliol pel arquebisbe de valència Carlos Osoro. L'Església bellreguardina es va omplir de feligresos per donar una calurosa benvinguda al retor.

La platja de Bellreguard ha superat l'auditoria realitzada el passat 9 de juliol per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola i d'aquesta manera obté un any més aquest distintiu, que tenen només les platges amb uns estàndards de qualitat en els serveis, l'aigua i l'arena.

Si estàs interessat en fer algun curs de l'Escola Pública d'Adults de Bellreguard, pots consultar la informació a aquest enllaç.

Aquest any hi ha cursos d'alfabetització i neolectors, així com curs de graduat en educació secundària, curs de valencià per a presentar-se als exàmens de la Junta Qualificadora de Valencià. També hi ha curs d'anglés inicial, elemental, pre-intermediate, així com curs de conversació i pronunciació. A banda et pots matricular en el curs de dibuix i pintura i el curs de cuina.

Full informatiu dels cursos de l'EPA

Full de matrícula

Cursos d'anglés

L'equip de treballadors de manteniment de l'Ajuntament de Bellreguard ha realitzat al llarg de l'estiu llavors de neteja dels embornals i desaigües de la platja. Aquestes acciones, en previsió de fortes pluges, ja van donar resultat el passat dissabte 16 d’agost. Després de la posada en funcionament del bombeig de l'Alcoià, l'actuació pendent és una altra estació de bombeig que aglutine les tres bombetes i aljubs menuts de la platja. Aquestes últimes canalitzacions no estan funcionant al 100%, motiu pel qual l'Ajuntament ha invertit 87000€ en la construcció d'un aljub, vàlvules de pas, de retenció, tovaria inoxidable, bombes d'aigua i central elèctrica que es posarà en marxa entre setembre i octubre.

 

La festa de moros i cristians de Bellreguard inclourà enguany una desfilada informal durant l'acte de les ambaixades que se celebraran el divendres 26 de setembre. La idea és que en l'acte de l'ambaixada mora, "participen amb una entrada informal totes les filaes mores i que les cristianes, ho facen en la reconquesta del castell per la nit, segons va explicar el president de la junta de Bellreguard, Eusebio Martínez. 

Vídeo dels tallers que han tingut lloc aquest matí a la platja de Bellreguard on s'ha encetat la campanya de tallers infantils de la Diputació de València 'Per unes platges sostenibles'

 

Una empresa està auditant des de fa unes setmanes el procés administratiu i d'execució de les obres de la urbanització Centre Sud de la platja de Bellreguard. L'objectiu és comprovar si la Unió Temporal d'Empreses (UTE) adjudicatària de les obres d'urbanització va cobrar en la passada legislatura quasi mig milió d'euros en material que finalment no va ser col·locat en els carrers de la mateixa. I és que un error comés per l'equip tècnic contractat pel municipi per a certificar les obres, va multiplicar la quantitat de formigó empleat per a la fonamentació dels carrers, la qual cosa va permetre a la constructora cobrar eixe quasi mig milió de més.

Notícies RSS BellreguardCanal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

Destaquem

Web 2.0

perfil del contractant


    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès