L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.

 

 

Les obres, que han servit per ampliar l’aparcament i fer més accessibles els llavador i els serveis, han estat finançades a parts iguals per l’Ajuntament i la Diputació de València.

 

El programa 'Espavila't' arranca en l'IES Joan Fuster amb l'objectiu d'educar els estudiants en les dinàmiques participatives.

 

Estudiants de quart d’ESO participen en un taller organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament i en el qual reescriuen les cançons per buidar-les de sexisme.

 

 

L’Ajuntament aprova el nou reglament i un conveni amb Guardamar de la Safor per a la gestió del pou Marjals.

 

La programació arranca aquest cap de setmana amb un Mercat Medieval en el casc antic com a principal novetat. L’Ajuntament reforça el protagonisme de les dones, ret homenatge als Pedacets i aposta per les grans orquestres i els sopars populars.

 

L’adquisició de l’equip permet a l’Ajuntament i als veïns comptar amb un registre de l’evolució de l’oratge en tems real, així com una previsió per als dies següents, i posa a l'abast del municipi un sistema d'alertes per previndre riscos.

 

L’Ajuntament aposta per millorar la mobilitat, la seguretat vial, l’accessibilitat i el medi ambient amb l’edició de 2018 del pla provincial d’Inversions Financerament Sostenibles.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el tercer periode de recaptació voluntària de tributs, des del passat 10 de setembre i fins el 13 de novembre.

Podeu consultar ací les bases per optar a l'edició de 2018 del Concurs de Relats per la Igualtat 2018 que organitza la Regidoria d'Igualtat i Educació de l'Ajuntament de Bellreguard, en col·laboració amb l'IES Joan Fuster.

L’Ajuntament reaferma el seu compromís amb aquesta activitat que es desenvolupa des de l’any 1996 amb la coordinació d’ACAPS

.

 Les competicions programades per les Regidories de Joventut i Esports tindran lloc la primera setmana del mes amb el colofó de la cursa popular, i fins al 29 d’agost es poden fer les inscripcions.

  Bellreguard l'Oratge 

 

bellreguard inclusiu tot any

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 ple en directe

null null // ]]>