El pagament es pot realitzar en el Banco Santander, Bankia, la Caixa i Cajamar fins el 10 de novembre en horari d’oficina mitjançant ingrés directe o altre mitjans acceptats per l'entitat col·laboradora.

 

L'Escola d'Adults de Bellreguard, davant la demanda creixent, ofereix un curs de Valencià Superior de 60 h. preparatori per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

 

El Portal d'Interoperabilitat evitarà que els ciutadans hagen de presentar documents a l'ajuntament que ja estan en poder d'altres administracions. Amb l’autorització del veí, l’Ajuntament podrà consultar directament més de 30 tipus de certificats, com el DNI, el certificat de dependència o la renda.

 

Abans d'acabar l'any es licitarà també la primera fase de la pista polivalent del pavelló poliesportiu. L'alcalde i la tercera tinent d'alcalde es van reunir ahir amb el director general d'esports, Josep Miquel Moya, i la de Cultura Patrimoni, Carmen Amoraga.

 

De les 9 fins a les 13 hores i al magatzem del camí vell de Gandia, passarà revisió a aquells ciclomotors, motos, quads, vehicles agrícoles i d'obres o serveis dels veïns que ho desitgen.

 

 

Cal inscriure's en el lloc i a l'hora de l'activitat; les activitats es realitzaran si hi ha suficients inscripcions.

Mesures de prevenció davant el mosquit tigre

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès