L'ajuda de de 2.400 euros cobreix el 49,1% del cost de la campanya de desinsectació d'aquest d'2018, que ascendeix a 49.950 euros.
 

 

Estudiants de quart d’ESO participen en un taller organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament i en el qual reescriuen les cançons per buidar-les de sexisme.

 

 

L’Ajuntament aprova el nou reglament i un conveni amb Guardamar de la Safor per a la gestió del pou Marjals.

 

La programació arranca aquest cap de setmana amb un Mercat Medieval en el casc antic com a principal novetat. L’Ajuntament reforça el protagonisme de les dones, ret homenatge als Pedacets i aposta per les grans orquestres i els sopars populars.

 

La Corporació municipal es reuneix aquest dimecres 19 de setembre en sessió plenària, que es podrà seguir també en directe en el canal de l'Ajuntament en Youtube, des de les 20 hores.

 

 L’Ajuntament ha invertit quasi 190.000 euros en l’adquisició del local en planta baixa i la seua adequació i equipament. Les noves instal·lacions eliminen tot tipus de barreres per a persones amb problemes de mobiilitat.

La primera obra del pla Edificant, realitzada en un temps rècord, ha permés instal·lar una pèrgola per unir els edificis d’Infantil i Primària. Durant l’estiu, a més, s’han desenvolupat obres per a l’eliminació d’humitats.

 Amb 40 anys de trajectòria, ha dirigit pel·lícules com Operación Concha i sèries de televisió com Cuéntame, Al Salir de Clase, Fugitiva i Hotel Almirante.

 

El Pla Edificant preveu la construcció en 2019 de sis noves aules per a prescindir dels dos barracons existents amb un cost estimat de 800.000€. Abans que finalitze l’any s’haurà construït el magatzem i la pèrgola metàl·lica que unirà els edificis d’infantil i primària del CEIP Gregori Mayans.

 

Es tracta d’una agranadora compacta alemanya d’alta capacitat de càrrega per a optimitzar els temps, amb un motor més net i sistema ecològic de conducció.

 

Vanessa Rosa Yepes s’integrarà com a personal tècnic de l’àrea que assumix les competències en matèria d’igualtat i violència de gènere.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el tercer periode de recaptació voluntària de tributs, des del passat 10 de setembre i fins el 13 de novembre.

Podeu consultar ací les bases per optar a l'edició de 2018 del Concurs de Relats per la Igualtat 2018 que organitza la Regidoria d'Igualtat i Educació de l'Ajuntament de Bellreguard, en col·laboració amb l'IES Joan Fuster.

L’Ajuntament reaferma el seu compromís amb aquesta activitat que es desenvolupa des de l’any 1996 amb la coordinació d’ACAPS

.

 Les competicions programades per les Regidories de Joventut i Esports tindran lloc la primera setmana del mes amb el colofó de la cursa popular, i fins al 29 d’agost es poden fer les inscripcions.

 

Després de 10 anys, el poble comptarà amb un equip sènior que permetrà prosseguir la tasca de l’Esportiva sense eixir del poble. El 90% de la plantilla del club, que militarà en 2a Regional, és de Bellreguard i ja compta amb més de quatre-cents abonaments.

 

Este mes s’han iniciat les obres que eliminaran barreres arquitectòniques, adaptaran els banys públics existents i adequaran l’aparcament a la normativa. La inversió, 48.393,6€ amb recursos propis, se suma a les efectuades en la reparació del mur i les millores en jardineria i il·luminació.

 

Els contractes amb Egevasa i Omnium havien vençut en 2009 i 2012 l’Ajuntament ha remunicipalitzat el servici. Durant els primers mesos de gestió es desenvoluparan una sèrie d’actuacions per a modernitzar la xarxa d’aigües i el servici.

bellreguard inclusiu tot any

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 ple en directe

null null // ]]>