A les 19 hores, Mònica Peiró, coordinadora de serveis socials de la Mancomunitat, llegirà el manifest i l'Associació de Dones formarà un llaç lluminós davant d'ajuntament. Es llegiran microrelats i poesia per a conscienciar sobre la problemàtica.

Els beneficiaris han de ser titulars dels rebuts no poden comptar amb més habitatge que on viuen ni més de tres fanecades i sol·licitar-ho abans del 9 de desembre.

 

El reglament de participació ciutadana es va publicar al BOP el 28 d'octubre, per la qual cosa es poden presentar esmenes fins el 29 de desembre. Si encara no has llegit el reglament, el pots descarregar des d'ací. I ací tens les esmenesEs tracta d'una eina que permetrà la participació directa en la presa de decisions de ciutadans, associacions i aquelles candidatures polítiques que, amb més d’un 3% de vots en les eleccions municipals, es queden sense representació municipal. 

Permetrà nomenar fills predilectes i adoptius, atorgar diplomes de reconeixement o distingir ciutadans honoraris i visitants il·lustres.

 

La sol·licitud, acompanyada de la factura, s'haurà de presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament entre l'1 i el 10 de desembre per als alumnes de primària i entre l'11 i el 23 per als de secundària. També s'obrirà els dimecres de vesprada: el 2 i el 9 per a primària i el 16 i el 23 per a secundària.

 

Les fotografies de Pablo Argente mostren les opressions i violacions dels drets que pateixen les dones de l’Índia junt amb somriures de fortalesa i esperança. L’exposició, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Bellreguard, s’emmarca en la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. 

Davant l’últim atropellament mortal ocorregut a Bellreguard com a conseqüència del pas de la carretera nacional 332 pel nuclis urbans de les nostres poblacions.

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès