L’autor, Mario DS, és un apassionat de les vinyetes espanyoles dels setanta i els huitanta i col·leccionista de Mortadelo i Filemón. L’exposició, que es pot llegir com un còmic, compta amb una quarantena de peces d’encàrrec, treballs de l’Escola d’Art Superior d’Alcoi i obra personal.

 

La Diputació va donar a conèixer ahir una diagnosi de la situació actual en la qual s'ha comptat amb l'experiència, entre d'altres, de Bellreguard.

 

Bellreguard ha satisfet 36.038,61€ per a 374 sol·licituds acceptades. Tan sols s'ha denegat una sol·licitud ja que el beneficiari no estava empadronat a Bellreguard.

 

Les obres compten amb un pressupost de 169.000 euros a càrrec del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació.

 

 

 Començarà a les 19 hores des del parc Joan Pellicer. Hi haurà premis per a les millors disfresses individuals i col·lectives. 

 

El termini de sol·licitud està obert fins al 31 de març. 

 

S'han introduït dos terços de les esmenes presentades, una de les quals crea el Consell de les Xiquetes i els Xiquets per a educar en la responsabilitat democràtica. Te'l pots descarregar des d'ací.

 

Ha comptat amb un pressupost de 3.902,25€ a càrrec de l’Ajuntament. La intervenció era urgent perquè l’anterior tela estava podrida.

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 

 

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès