Visualització de contingut web Visualització de contingut web

 

Uns 200 alumnes es formaran per a saber actuar davant situacions d’emergències, en una iniciativa posada en marxa per la direcció del centre a instàncies de l’AMPA, que paga les despeses.

 

 

 

L’Ajuntament, amb fons del programa de la Conselleria d’Educació, satisfà una vella reivindicació del centre, que s’havia quedat sense espai per guardar material.

 

 

 La Corporació Municipal es reuneix a partir de les 20 hores d'aquest dimecres 16 de gener. Entra i consulta l'ordre del dia.

 

Les obres per a la substitució de les lluminàries per altres de tipus LED ja han començat i permetran reduir el consum actual a una quarta part.

 

L’increment previst en els ingressos permet augmentar partides socials i de millora de la qualitat de vida de les persones, així com les subvencions a les associacions.

Suspeses les classes per l'alerta roja meteorològica

Davant la situació de Preemergència Nivell Roig decretat pel 112 Comunitat Valenciana per a hui i demà, l'Ajuntament ha decidit la SUSPENSIÓ DE LES CLASSES en tots els centres educatius de Bellreguard (Escoleta municipal, CEIP, IES i EPA) demà dilluns 19 de novembre. Recomanem estar atents a les informacions que es faciliten sols a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Bellreguard.

Extremeu les precaucions i seguiu aquests consells:

  1. No utilitzeu els vehicles si no és estrictament necessari.
  2. Si heu de circular, feu-ho per carreteres principals. Eviteu camins rurals i secundaris.
  3. Eviteu les zones amb algun risc d’inundació.
  4. Informeu-vos de la situació només pels canals oficials de l’Ajuntament. Ací se vos informarà puntualment de les novetats i mesures que s'hagueren de prendre.

Per qualsevol incidència o urgència, telefoneu a la Policia Local (650 445 031) o al 112.

 

L’Ajuntament assumeix el projecte per a impulsar les obres, amb un import de 818.000 euros, gràcies al pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

 

L'Ajuntament ha aprovat el padró de l'aigua potable corresponent al tercer trimestre de 2018. Aquest 14 de desembre es fearà el càrrec dels rebuts, i el perìode voluntari de pagament està obert des del 5 de desembre fins al 5 de febrer de 2019.

 

L’Ajuntament és el primer en adherir-se i aporta diners a la campanya que impulsa l’ONG Viviendas para los Sin Techo.

 

El programa 'Espavila't' arranca en l'IES Joan Fuster amb l'objectiu d'educar els estudiants en les dinàmiques participatives.

 

L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.

 

  Bellreguard l'Oratge 

 

bellreguard inclusiu tot any

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 ple en directe

 

El municipi és l’únic de la comarca que ha entrat en el programa europeu WiFi4EU, que permetrà a l’Ajuntament instal·lar punts de connexió d’almenys 30 mb front al màxim de 256k permés actualment.

null null // ]]>